A-Lab har blitt medlem i buildingSMART Norge

A-Lab er et internasjonalt orientert arkitektkontor, med et mål om å påvirke stedsutvikling gjennom innovativ og bærekraftig arkitektur. Gjennom et medlemskap i buildingSMART vil A-Lab delta i en nøytral arena for deling av kunnskap og verdiskapning.

Foto: A-lab.no

Foto: A-lab.no


thumbnail_IMG_0014.jpg

“A-Lab jobber mye i tverrfaglige prosesser hvor BIM-prosjektering ofte tas i bruk, så det å bli medlem i buildingSMART falt veldig naturlig. Vi ønsker å gjøre aktører på tvers av bransjen i stand til å tenke nytt og ta faktabaserte beslutninger når det kommer til å jobbe bærekraftig fremover, og mener buildingSMART er en god arena for dette”

- Angie Mendez, assosiert partner og teknologiansvarlig i A-Lab.

- Det å få med A-Lab inn i fagnettverket vårt blir veldig spennende, dette er en stor aktør med bred kompetanse som kommer til å bli verdifull for nettverket vårt og vice versa, sier Alessia Bellini, nettverksansvarlig hos buildingSMART Norge. 

Om A-Lab:  
A-lab er et internasjonalt orientert arkitektkontor, lokalisert i Oslo. Siden oppstarten i 2000 har A-Lab nå over 100 ansatte, med en sammensatt kompetanse fra formgivende arkitekter til eksperter på bærekraftig byfortetting, teknologi og prosjektledelse. A-lab brukes ofte som referanse innen bærekraftig by- og stedsutvikling, ikonisk arkitektur og tverrfaglig BIM-prosjektering. A-Lab sine prosjekter spenner fra komplekse byplaner, kompakte boliger, kontorbygg og kulturhus.  

Om buildingSMART Norge:  
buildingSMART Norge er en nøytral arena for innovasjon og digitalisering av bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen. De jobber med mål om å muliggjøre fri flyt av informasjon i livsløpet av et byggverk og effektiv samhandling mellom aktører. Det handler om løsninger basert på åpne standarder – for en brukerstyrt utvikling i fri konkurranse. buildingSMART er en medlemsbasert organisasjon som per i dag har om lag 140 medlemsbedrifter i Norge 

Forrige
Forrige

BuildingSMART Norge vokser og ansetter to nye medarbeidere

Neste
Neste

Kjell Inge Davik er valgt til nytt styremedlem i buildingSMART International